Dongguan Changan Ruifanbao Trading Co. , Ltd.

Terve mõistus kannab roostevabast terasest ehteid.

Vabastusaeg: 2020-06-07 17:49:17    Löögid: 8

1 Kui kõrvad on lihtsalt kulunud, ei kanna roostevaba terasest ehted protsessi haavade paranemine.


2 Jah.Kannamise käigus, kui on aega, siis on parem sageli pühkida peene flanellette, et hoida ehted eredad.


3 .Võtke ujumisel või suplemisel ehted ära, et vältida keemilisi muutusi maapinnal pärast merevee või basseinivee puudutamist.


4 Jah.Kui toote pinnal on hõõrdumise kriimud, on lihtne kiirendada hõbeda või metalli oksüdeerumist.Seega, kui toote pind oksüdeeritakse helepruuniks või söövitatakse kloriidiga (näiteks basseini vesi), palun käsitsege seda õigel ajal.


5 Jah.Palun hoidke ehted suletuna, kui see ei ole kulunud, et vältida vähendada pinnavalgust.


6 Jah.Korduv pühkimine võib ka vähendada heledust toote.


7 Jah.Pesemisel, pesemine nõud ja toiduvalmistamine, palun eemaldage rõngas, et vältida mõju kemikaalide või õli plekke selle heledust.


8.Kaheksa, kui teete rasket sporti või liigutate raskeid esemeid, püüdke vältida kandma seda ornamenti, et vältida hõõrdumise ja kokkupõrke põhjustatud kahjustusi ja kalliskivi kukkumist.Selle artikli eesmärk on vältida sisuliselt puudutatud tooteid, mis on ette nähtud toodete korrastamiseks pärast riietumist.


9 Jah.Vältida selle toote kandmist kuumaveeallikas ja merevee piirkonnas, et vältida toote muutumist sulfiidiga kokkupuutumise tõttu.Kui puutute seda õigel ajal, peske seda rohke veega.


10 Jah.Pärli ehtede hooldus, peaks vältima kokkupuudet happe ja leeliste ainete ja kõrge temperatuuri, muidu lihtne kahjustada oma tõhusaid koostisosi.


11 Jah.Allergilise nahaga inimesed peaksid ehteid ettevaatlikult kandma.Kui nahaallergia tekib kandmisel, lõpetage koheselt roostevaba terase ehete kandmine.


Eelmine: Millised on eelised roostevabast ...

Järgmine: Mis tüüpi inimesed on aksessuaa...